Hoe vocht in muren te corrigeren en te voorkomen - Vochtbestrijding muren
21756
post-template-default,single,single-post,postid-21756,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Hoe vocht in muren te corrigeren en te voorkomen

Moisture in Walls

Hoe vocht in muren te corrigeren en te voorkomen

Wanneer u een waterlek of vocht heeft dat uw muren of plafond bereikt, zullen er veel problemen optreden. Hoe langer je het probleem laat voortduren, hoe erg de schade zal zijn. Om schimmel en structurele schade te voorkomen, is het het beste om vochtproblemen te voorkomen en op zijn minst te corrigeren. Meestal is hiervoor de hulp van een professional vereist.

IDENTIFICEREN VAN VOCHT IN MUREN

Vochtige plekken, vlekken of strepen zijn meestal de eerste zichtbare tekenen van vocht in muren. Hun kleur, die kan variëren van bruin tot donkergeel, kan de oorzaak van het vocht dicteren. Andere indicaties kunnen zijn: afbladderende verf, afbrokkeling, verkleuring, barsten en ophangen van gipsplaatband.

Om het vochtprobleem in muren te corrigeren, is het eerste wat je moet doen om de omvang van de schade te bepalen door visuele inspectie. Voor nauwkeurige resultaten kan een vochtmeter worden gebruikt.

De volgende stap is om de oorzaak van de waterschade vast te stellen en passende reparaties te starten om de verspreiding van de schade te voorkomen.

Hier zijn verschillende gevallen van vochtschade en hoe u elk adres kunt adresseren.

Vochtige plekken in lagere muren

Wanneer de schade op de onderste delen van de muur optreedt, wordt het probleem geïdentificeerd als stijgende dump. Het wordt veroorzaakt door een defect vochtwerend verloop. Het probleem kan soms worden toegeschreven aan slechte drainage van de site of slechte ventilatie van de ondervloer.

Vochtig

Om het probleem op te lossen, moet de drainage van de site worden verbeterd door water weg te leiden van het gebouw. Om vochtvorming in de onderliggende bodem te voorkomen, moet voldoende ruimte tussen de bodem en de vloerplanken worden gelaten.

Condensatieproblemen

Dit probleem doet zich voor als gevolg van slechte ventilatie en te efficiënte droogtebestendigheid, wat resulteert in een opeenhoping van vochtige lucht in het gebouw.

Het probleem kan worden verholpen door ventilatieopeningen of afzuigventilatoren in te bouwen in de vochtgevoelige delen van het gebouw.

Vochtige patches over muren

Vochtige plekken overal op de muren worden veroorzaakt door de penetratie van vocht van buitenaf in het metselwerk. Dit gebeurt door scheuren en andere openingen.

Voorkomen hiervan houdt in dat de buitenmuren, inclusief de lak, in topconditie worden gehouden en eventuele openingen rond deur- en raamkozijnen worden afgedicht.

Dakproblemen

Slechte flitsende of lekkende dakgoten en regenpijpen kunnen worden beschuldigd van vocht in de bovenste delen van de muur. Deze boosdoeners bevinden zich allemaal buiten de structuur, waardoor ze gemakkelijk te spotten en te corrigeren zijn.

Als een van deze problemen bij u thuis of in uw bedrijf aanwezig is, moet u contact opnemen met Christian Brothers Restoration

No Comments

Post a Comment